Dragi prijatelji,

ovog lepog i, kako najavljuju, toplog septembra nastavljamo ciklus #mojbeograd i upoznavanje našeg grada iz specifičnog ugla kulturne istorije i ličnih ispovesti. Bavićemo se naravno i arhitekturom, urbanizmom, umetnošću, gastronomskim i drugim nasleđem, i to iz specifičnog ugla Beograđana koji su stvarali prestonicu u dugom rasponu od 1830. do 1941. godine. Istovremeno, podsećaćemo se šta nama danas znače pojedine ulice, zgrade, parkovi, ljudi … Pozivamo vas da nam se priključite ove jeseni u šetnjama koje će teći prema sledećem rasporedu:

Knez_najava

2. septembar #mojbeograd ~ Knez Mihailova, okupljanje grupe u 10 časova kod Biblioteke grada Beograda – TERMIN POPUNJEN!

23. septembar #mojbeograd ~ Knez Mihailova, okupljanje grupe u 10 časova kod Biblioteke grada Beograda

Moj Beograd_web

9. septembar #mojbeograd ~ Ulicom Kralja Petra, okupljanje grupe u 10 časova na raskrsnici Dušanove i Kralja Petra

Terazije_web

 

POPUNJENO!!!

30. septembar #mojbeograd ~ Terazije, okupljanje grupe u 10 časova kod Palate Albanije 

 

Svi termini su subotom, šetnje se plaćaju na licu mesta (750 dinara po osobi, za decu i omladinu do 16 godina besplatno). Ovog puta startujemo nešto ranije – oko 10 časova, jer se krećemo glavnim gradskim ulicama i želimo da izbegnemo velike gužve.

Grupe su ograničene i prijavljivanje je obavezno!

na mejl office@artiscenter.com

ili telefon 065 864 38 00 (radnim danom 11-17 časova)

© Artis Center 2017

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Google+Email this to someone